Nabeschouwing Harrogate Town - Skelmersdale United (4-1) || FA Cup 2020/2021

Vrijdag 6 november 2020 - 20:45 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Harrogate Town het vrijdag 6 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Skelmersdale United. De wedstrijd wordt gespeeld in CNG Stadium in Harrogate.

Via de Harrogate Town - Skelmersdale United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Harrogate Town - Skelmersdale United (4-1)

Het FA Cup duel tussen Harrogate Town en Skelmersdale United is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 4-1 overwinning voor Harrogate Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Harrogate Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van C. Miller. Harrogate Town vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Beck op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Harrogate Town, waarmee C. Lawlor zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Harrogate Town geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Martin. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist D. Mitchley namens Skelmersdale United de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Madley bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Harrogate Town.

LIVE Harrogate Town - Skelmersdale United 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Harrogate Town - Skelmersdale United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt C. Miller Harrogate Town 1-0
17' Gele kaart Harrogate Town Gele kaart voor D. Jones Harrogate Town
29' Gele kaart Skelmersdale United Gele kaart voor L. Ellams Skelmersdale United
48' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt M. Beck met assist van T. Walker Harrogate Town 2-0
63' Wissel Harrogate Town Wissel G. Thomson voor T. Walker Harrogate Town
63' Wissel Harrogate Town Wissel B. Kiernan voor C. Miller Harrogate Town
68' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt C. Lawlor met assist van M. Beck Harrogate Town 3-0
69' Wissel Skelmersdale United Wissel T. Croughan voor J. Peet Skelmersdale United
69' Wissel Harrogate Town Wissel A. Martin voor J. Muldoon Harrogate Town
73' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt A. Martin Harrogate Town 4-0
75' Wissel Skelmersdale United Wissel R. Brodie voor E. Adegbenro Skelmersdale United
75' Wissel Skelmersdale United Wissel G. Ellis voor J. Grimshaw Skelmersdale United
89' Doelpunt Skelmersdale United Doelpunt D. Mitchley Skelmersdale United 4-1
91' Gele kaart Skelmersdale United Gele kaart voor M. Grogan Skelmersdale United
Video hoogtepunten en samenvatting Harrogate Town - Skelmersdale United
Opstellingen Harrogate Town - Skelmersdale United
De opstellingen van Harrogate Town en Skelmersdale United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Harrogate Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Skelmersdale United zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.