Nabeschouwing Huddersfield Town - Plymouth Argyle (2-3) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 19:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Huddersfield Town het zaterdag 9 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in John Smith's Stadium (Huddersfield, West Yorkshire) in Huddersfield, West Yorkshire.

Via de Huddersfield Town - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Plymouth Argyle (2-3)

Het FA Cup duel tussen Huddersfield Town en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 2-3 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Huddersfield Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van R. Crichlow-Noble. Plymouth Argyle kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Hardie, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette A. Rowe zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Huddersfield Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 42 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Camara de 2-2 maakte voor Plymouth Argyle. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Plymouth Argyle dat in de 70e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Edwards de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Coy en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Huddersfield Town - Plymouth Argyle 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt R. Crichlow-Noble met assist van P. Jones Huddersfield Town 1-0
5' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor M. Olagunju Huddersfield Town
24' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Hardie met assist van L. Jephcott Plymouth Argyle 1-1
32' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt A. Rowe met assist van D. Duhaney Huddersfield Town 2-1
34' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Duhaney Huddersfield Town
42' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt P. Camara met assist van D. Mayor Plymouth Argyle 2-2
70' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt J. Edwards met assist van D. Mayor Plymouth Argyle 2-3
71' Wissel Huddersfield Town Wissel R. Aarons voor P. Jones Huddersfield Town
77' Wissel Huddersfield Town Wissel B. Jackson voor J. Brown Huddersfield Town
77' Wissel Huddersfield Town Wissel B. Diarra voor M. Olagunju Huddersfield Town
78' Wissel Plymouth Argyle Wissel F. Nouble voor R. Hardie Plymouth Argyle
82' Wissel Plymouth Argyle Wissel D. Telford voor L. Jephcott Plymouth Argyle
83' Wissel Huddersfield Town Wissel E. Camara voor J. Austerfield Huddersfield Town
83' Wissel Huddersfield Town Wissel M. Bright voor M. Daly Huddersfield Town
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Moore voor C. Grant Plymouth Argyle
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. Wootton voor T. Fornah Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Plymouth Argyle
Opstellingen Huddersfield Town - Plymouth Argyle
De opstellingen van Huddersfield Town en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.