Nabeschouwing Hull City - Fleetwood Town (2-0) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 7 november 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Hull City het zaterdag 7 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Fleetwood Town (2-0)

Het FA Cup duel tussen Hull City en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. Magennis, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Burke op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hull City.

LIVE Hull City - Fleetwood Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Fleetwood Town Wissel W. Burns voor C. Evans Fleetwood Town
31' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Magennis Hull City 1-0
46' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Morris voor H. Saunders Fleetwood Town
58' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Connolly Fleetwood Town
61' Wissel Hull City Wissel K. Lewis-Potter voor J. Scott Hull City
63' Doelpunt Hull City Doelpunt R. Burke Hull City 2-0
64' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Finley voor T. Edwards Fleetwood Town
66' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Madden Fleetwood Town
75' Wissel Hull City Wissel R. Slater voor G. Honeyman Hull City
80' Wissel Hull City Wissel T. Mayer voor M. Wilks Hull City
88' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor H. Holgate Fleetwood Town
94' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Smallwood Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Fleetwood Town
Opstellingen Hull City - Fleetwood Town
De opstellingen van Hull City en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.