Nabeschouwing Leiston - AFC Telford United (0-0) (9-8 na strafschoppen) || FA Cup 2020/2021

Dinsdag 13 oktober 2020 - 20:45 uur



In de FA Cup 2020/2021 neemt Leiston het dinsdag 13 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AFC Telford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Victory Road in Leiston.

Via de Leiston - AFC Telford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leiston - AFC Telford United (0-0) (9-8 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Leiston en AFC Telford United is geëindigd in een overwinning voor Leiston. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Leiston het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 9-8 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Leiston en AFC Telford United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. AFC Telford United kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Leiston - AFC Telford United
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
18
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
80
104
Gevaarlijke aanvallen
36
57
Corners
4
6
LIVE Leiston - AFC Telford United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leiston - AFC Telford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Leiston - AFC Telford United
Opstellingen Leiston - AFC Telford United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Leiston - AFC Telford United

Leiston en AFC Telford United spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Leiston en AFC Telford United elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Leiston 0
Winst AFC Telford United 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Leiston - AFC Telford United Opstelling Leiston Opstelling AFC Telford United Live Leiston - AFC Telford United Live Leiston - AFC Telford United kijken Leiston - AFC Telford United kijken Live Leiston - AFC Telford United stream Leiston - AFC Telford United Fox Sports Nabeschouwing Leiston - AFC Telford United Uitslag Leiston - AFC Telford United Statistieken Leiston - AFC Telford United FA Cup 2020/2021 Leiston - AFC Telford United wedden Leiston - AFC Telford United gokken Leiston - AFC Telford United Unibet