Nabeschouwing Leiston - Barnet (2-3) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Leiston het zaterdag 24 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnet. De wedstrijd wordt gespeeld in Victory Road in Leiston.

Via de Leiston - Barnet live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leiston - Barnet (2-3)

Het FA Cup duel tussen Leiston en Barnet is onder leiding van scheidsrechter Rob Whitton geëindigd in een 2-3 overwinning voor Barnet. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door W. Davies, waarmee Leiston met 1-0 de leiding nam. Barnet kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Petrasso, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van J. Connors kwam Leiston in de 19e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

J. Hooper zette Barnet even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Rob Whitton toegekende penalty wist te benutten. Na 77 minuten spelen wist Barnet via J. Eaton-Collins de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Rob Whitton. Barnet kwam op voorsprong nadat M. Petrasso de 2-3 wist te maken na 84 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Whitton en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Barnet.

Wedstrijdstatistieken Leiston - Barnet
2
3
2
0
LIVE Leiston - Barnet 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leiston - Barnet teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Leiston Doelpunt W. Davies Leiston 1-0
15' Doelpunt Barnet Doelpunt M. Petrasso Barnet 1-1
19' Eigen doelpunt Leiston Eigen doelpunt J. Connors Leiston 2-1
51' Penalty Barnet Penalty J. Hooper Barnet 2-2
77' Doelpunt Barnet Doelpunt J. Eaton-Collins met assist van M. Wilkinson Barnet
84' Doelpunt Barnet Doelpunt M. Petrasso Barnet 2-3
85' Wissel Leiston Wissel J. Hitter voor K. Hammond Leiston
Video hoogtepunten en samenvatting Leiston - Barnet
Opstellingen Leiston - Barnet

Voorbeschouwing Leiston - Barnet

Leiston en Barnet spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Whitton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leiston en Barnet elkaar treffen in de FA Cup.