Nabeschouwing Maidenhead United - Cray Valley (PM) (2-3) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Maidenhead United het zaterdag 24 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cray Valley (PM). De wedstrijd wordt gespeeld in York Road Stadium in Maidenhead.

Via de Maidenhead United - Cray Valley (PM) live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maidenhead United - Cray Valley (PM) (2-3)

Het FA Cup duel tussen Maidenhead United en Cray Valley (PM) is onder leiding van scheidsrechter Matthew Russell geëindigd in een 2-3 overwinning voor Cray Valley (PM). Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door I. Parry, waarmee Maidenhead United met 1-0 de leiding nam. Maidenhead United vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Sparkes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist Cray Valley (PM) de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Yussuff.

Na 44 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Dymond de 2-2 maakte voor Cray Valley (PM). Na 46 minuten spelen wist Cray Valley (PM) via J. Kelly de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Matthew Russell. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Cray Valley (PM) dat via F. Babalola nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 93e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matthew Russell bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Cray Valley (PM).

Wedstrijdstatistieken Maidenhead United - Cray Valley (PM)
LIVE Maidenhead United - Cray Valley (PM) 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maidenhead United - Cray Valley (PM) teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt I. Parry Maidenhead United 1-0
28' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt D. Sparkes Maidenhead United 2-0
30' Doelpunt Cray Valley (PM) Doelpunt A. Yussuff Cray Valley (PM) 2-1
44' Doelpunt Cray Valley (PM) Doelpunt C. Dymond Cray Valley (PM) 2-2
46' Doelpunt Cray Valley (PM) Doelpunt J. Kelly met assist van J. Coley Cray Valley (PM)
46' Wissel Maidenhead United Wissel N. Blissett voor D. Orsi-Dadamo Maidenhead United
73' Wissel Maidenhead United Wissel J. Smile voor J. Kelly Maidenhead United
75' Wissel Cray Valley (PM) Wissel F. Babalola voor A. Adeyemo Cray Valley (PM)
93' Doelpunt Cray Valley (PM) Doelpunt F. Babalola Cray Valley (PM) 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Maidenhead United - Cray Valley (PM)
Opstellingen Maidenhead United - Cray Valley (PM)

Voorbeschouwing Maidenhead United - Cray Valley (PM)

Maidenhead United en Cray Valley (PM) spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew Russell en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Maidenhead United en Cray Valley (PM) elkaar treffen in de FA Cup.