Nabeschouwing Mansfield Town - Dagenham & Redbridge (2-1) (na verlenging) || FA Cup 2020/2021

Zondag 29 november 2020 - 14:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Mansfield Town het zondag 29 november 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Dagenham & Redbridge. De wedstrijd wordt gespeeld in One Call Stadium in Mansfield.

Via de Mansfield Town - Dagenham & Redbridge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mansfield Town - Dagenham & Redbridge (2-1) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Mansfield Town en Dagenham & Redbridge is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mansfield Town. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Mansfield Town dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door P. McCallum, waarmee Dagenham & Redbridge met 0-1 de leiding nam. Mansfield Town kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Charsley, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 122e minuut zette N. Maynard zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Mansfield Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Lee Swabey af en was het Mansfield Town die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Mansfield Town - Dagenham & Redbridge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mansfield Town - Dagenham & Redbridge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt P. McCallum Dagenham & Redbridge 0-1
25' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt H. Charsley met assist van J. Bowery Mansfield Town 1-1
57' Wissel Mansfield Town Wissel G. Maris voor S. McLaughlin Mansfield Town
63' Gele kaart Dagenham & Redbridge Gele kaart voor S. Deering Dagenham & Redbridge
75' Wissel Dagenham & Redbridge Wissel A. Balanta voor M. Weston Dagenham & Redbridge
76' Wissel Mansfield Town Wissel J. Reid voor A. Cook Mansfield Town
87' Wissel Dagenham & Redbridge Wissel G. Saunders voor S. Wilson Dagenham & Redbridge
110' Wissel Dagenham & Redbridge Wissel C. Adams voor D. Rance Dagenham & Redbridge
115' Wissel Mansfield Town Wissel N. Maynard voor H. Charsley Mansfield Town
121' Wissel Mansfield Town Wissel A. Stone voor M. Stech Mansfield Town
122' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt N. Maynard Mansfield Town 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Mansfield Town - Dagenham & Redbridge
Opstellingen Mansfield Town - Dagenham & Redbridge
De opstellingen van Mansfield Town en Dagenham & Redbridge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mansfield Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dagenham & Redbridge zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.