Nabeschouwing Marine - Tottenham Hotspur (0-5) || FA Cup 2020/2021

Zondag 10 januari 2021 - 18:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Marine het zondag 10 januari 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in The Marine Travel Arena in Crosby.

Via de Marine - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marine - Tottenham Hotspur (0-5)

Het FA Cup duel tussen Marine en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 0-5 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Carlos Vinicius, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Carlos Vinicius op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee Lucas zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Tottenham Hotspur geen gas terug, waardoor in de 37e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Carlos Vinicius. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Tottenham Hotspur. Deze werd gescoord door A. Devine in de 60e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Oliver en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Tottenham Hotspur.

LIVE Marine - Tottenham Hotspur 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marine - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Carlos Vinicius met assist van D. Alli Tottenham Hotspur 0-1
30' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Carlos Vinicius Tottenham Hotspur 0-2
32' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas Tottenham Hotspur 0-3
37' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Carlos Vinicius Tottenham Hotspur 0-4
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel J. Tanganga voor T. Alderweireld Tottenham Hotspur
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel A. Devine voor M. Sissoko Tottenham Hotspur
46' Wissel Marine Wissel M. Howard voor A. Hughes Marine
60' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt A. Devine met assist van Lucas Tottenham Hotspur 0-5
65' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Bale voor D. Alli Tottenham Hotspur
65' Wissel Tottenham Hotspur Wissel J. Clarke voor Lucas Tottenham Hotspur
67' Wissel Marine Wissel A. Doyle voor J. Hmami Marine
71' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Reguilon voor B. Davies Tottenham Hotspur
75' Wissel Marine Wissel K. Strickland voor J. Devine Marine
75' Wissel Marine Wissel R. Wignall voor N. Cummins Marine
78' Gele kaart Marine Gele kaart voor J. Joyce Marine
81' Wissel Marine Wissel D. Shaw voor D. Raven Marine
Video hoogtepunten en samenvatting Marine - Tottenham Hotspur
Opstellingen Marine - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Marine en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marine gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.