Nabeschouwing Morecambe - Solihull Moors (4-2) (na verlenging) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 28 november 2020 - 13:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Morecambe het zaterdag 28 november 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Solihull Moors. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Solihull Moors live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Solihull Moors (4-2) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Morecambe en Solihull Moors is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 4-2 overwinning voor Morecambe. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Morecambe dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door K. Hudlin, waarmee Solihull Moors met 0-1 de leiding nam. Morecambe kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Stockton, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette C. Stockton zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Morecambe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Cranston de 2-2 maakte voor Solihull Moors. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Morecambe leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 95 minuten op voorsprong na een goal van J. OSullivan: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 107e minuut en kwam op naam te staan van Morecambe speler C. Stockton, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Ben Speedie af en was het Morecambe die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-2 overwinning.

LIVE Morecambe - Solihull Moors 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Solihull Moors teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Solihull Moors Doelpunt K. Hudlin Solihull Moors 0-1
22' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor A. Wildig Morecambe
30' Wissel Solihull Moors Wissel C. Maycock voor J. Sbarra Solihull Moors
48' Gele kaart Solihull Moors Gele kaart voor M. Hancox Solihull Moors
46' Wissel Morecambe Wissel M. Halstead voor J. Turner Morecambe
46' Wissel Morecambe Wissel S. Hendrie voor J. Slew Morecambe
49' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor S. Lavelle Morecambe
49' Gele kaart Solihull Moors Gele kaart voor S. Gleeson Solihull Moors
53' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton Morecambe 1-1
59' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton Morecambe 2-1
60' Wissel Solihull Moors Wissel C. Archer voor K. Hudlin Solihull Moors
69' Doelpunt Solihull Moors Doelpunt J. Cranston Solihull Moors 2-2
73' Gele kaart Solihull Moors Gele kaart voor T. Williams Solihull Moors
83' Wissel Morecambe Wissel J. OSullivan voor A. Phillips Morecambe
93' Gele kaart Solihull Moors Gele kaart voor J. Ward Solihull Moors
95' Doelpunt Morecambe Doelpunt J. OSullivan Morecambe 3-2
100' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor Y. Songoo Morecambe
102' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor H. Davis Morecambe
102' Wissel Solihull Moors Wissel J. Ball voor S. Gleeson Solihull Moors
106' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor J. OSullivan Morecambe
107' Gele kaart Solihull Moors Gele kaart voor C. Coxe Solihull Moors
107' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton Morecambe 4-2
118' Wissel Morecambe Wissel A. Leitch-Smith voor C. Mendes Gomes Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Solihull Moors
Opstellingen Morecambe - Solihull Moors
De opstellingen van Morecambe en Solihull Moors zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Solihull Moors zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.