Nabeschouwing Norwich City - Coventry City (2-0) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 13:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Norwich City het zaterdag 9 januari 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Coventry City (2-0)

Het FA Cup duel tussen Norwich City en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 2-0 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. McLean, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Norwich City vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Hugill op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Norwich City.

LIVE Norwich City - Coventry City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Norwich City Doelpunt K. McLean met assist van T. Cantwell Norwich City 1-0
7' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Hugill met assist van P. Placheta Norwich City 2-0
46' Wissel Norwich City Wissel G. Hanley voor C. Zimmermann Norwich City
53' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor K. McLean Norwich City
62' Wissel Norwich City Wissel M. J. Aarons voor B. Mumba Norwich City
63' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor G. Hamer Coventry City
66' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Cantwell Norwich City
68' Wissel Coventry City Wissel A. Bakayoko voor M. Biamou Coventry City
69' Wissel Coventry City Wissel M. James voor B. Sheaf Coventry City
72' Wissel Norwich City Wissel E. Buendia voor T. Cantwell Norwich City
72' Wissel Norwich City Wissel T. Pukki voor J. Hugill Norwich City
78' Wissel Coventry City Wissel W. Bapaga voor G. Hamer Coventry City
79' Wissel Coventry City Wissel J. Eccles voor J. Shipley Coventry City
87' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor G. Hanley Norwich City
88' Wissel Norwich City Wissel O. Skipp voor J. Sorensen Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Coventry City
Opstellingen Norwich City - Coventry City
De opstellingen van Norwich City en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.