Nabeschouwing Sheffield United - Plymouth Argyle (2-1) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 23 januari 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Sheffield United het zaterdag 23 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Plymouth Argyle (2-1)

Het FA Cup duel tussen Sheffield United en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Lee Mason geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door C. Basham, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Sharp op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Plymouth Argyle de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Camara. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Plymouth Argyle kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Mason, waardoor Sheffield United een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sheffield United - Plymouth Argyle 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Sheffield United Doelpunt C. Basham met assist van B. Sharp Sheffield United 1-0
47' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van O. Norwood Sheffield United 2-0
59' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Reeves voor T. Fornah Plymouth Argyle
64' Wissel Plymouth Argyle Wissel D. Telford voor R. Hardie Plymouth Argyle
64' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Moore voor L. Jephcott Plymouth Argyle
69' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
71' Wissel Sheffield United Wissel G. Baldock voor J. Bogle Sheffield United
72' Wissel Sheffield United Wissel K. Bryan voor O. Norwood Sheffield United
75' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt P. Camara met assist van B. Moore Plymouth Argyle 2-1
79' Wissel Sheffield United Wissel O. Burke voor B. Sharp Sheffield United
79' Wissel Sheffield United Wissel D. McGoldrick voor R. Brewster Sheffield United
88' Wissel Plymouth Argyle Wissel F. Nouble voor P. Camara Plymouth Argyle
93' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor K. Watts Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Plymouth Argyle
Opstellingen Sheffield United - Plymouth Argyle
De opstellingen van Sheffield United en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.