Nabeschouwing Shrewsbury Town - Oxford City (1-0) (na verlenging) || FA Cup 2020/2021

Zondag 29 november 2020 - 14:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Shrewsbury Town het zondag 29 november 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Oxford City. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Oxford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Oxford City (1-0) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Shrewsbury Town en Oxford City is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 1-0 overwinning voor Shrewsbury Town. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Shrewsbury Town dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Pierre in de 81e minuut, waardoor Shrewsbury Town met een man minder kwam te staan. In de 81e minuut moest J. Roberts van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Chris Pollard een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Oxford City verder met een speler minder. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 108e minuut gemaakt door D. Udoh waardoor Shrewsbury Town met 1-0 aan de leiding kwam.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Chris Pollard af en was het Shrewsbury Town die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

LIVE Shrewsbury Town - Oxford City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Oxford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Oxford City Gele kaart voor N. Owusu Oxford City
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Golbourne voor E. Ebanks-Landell Shrewsbury Town
57' Wissel Shrewsbury Town Wissel M. Millar voor D. Edwards Shrewsbury Town
60' Wissel Oxford City Wissel E. Benyon voor N. Owusu Oxford City
63' Gele kaart Oxford City Gele kaart voor R. Fleet Oxford City
67' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Goss Shrewsbury Town
75' Wissel Oxford City Wissel D. Matsuzaka voor B. Gerring Oxford City
79' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Udoh voor S. Goss Shrewsbury Town
81' Rode kaart Shrewsbury Town Rode kaart voor A. Pierre Shrewsbury Town
81' Rode kaart Oxford City Rode kaart voor J. Roberts Oxford City
90' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Cummings voor S. Whalley Shrewsbury Town
95' Wissel Oxford City Wissel H. Bradbury voor Z. McEachran Oxford City
103' Wissel Oxford City Wissel J. Bancroft voor L. Coyle Oxford City
105' Gele kaart Oxford City Gele kaart voor L. Hall Oxford City
108' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh met assist van M. Pugh Shrewsbury Town 1-0
122' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Cummings Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Oxford City
Opstellingen Shrewsbury Town - Oxford City
De opstellingen van Shrewsbury Town en Oxford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Oxford City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.