Nabeschouwing Stevenage - Swansea City (0-2) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Stevenage het zaterdag 9 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Swansea City (0-2)

Het FA Cup duel tussen Stevenage en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 0-2 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door W. Routledge, waarmee Swansea City met 0-1 de leiding nam. Swansea City vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Gyokeres op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 82e minuut was de ideale kans voor Stevenage om te scoren. L. Norris was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Swansea City.

LIVE Stevenage - Swansea City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Swansea City Doelpunt W. Routledge met assist van Y. Dhanda Swansea City 0-1
46' Wissel Stevenage Wissel L. Norris voor T. Pett Stevenage
46' Wissel Swansea City Wissel K. Smith voor J. Fulton Swansea City
50' Doelpunt Swansea City Doelpunt V. Gyokeres met assist van J. Garrick Swansea City 0-2
63' Wissel Stevenage Wissel J. Aitchison voor D. Newton Stevenage
63' Wissel Stevenage Wissel A. Oteh voor C. Lines Stevenage
65' Wissel Swansea City Wissel L. Cullen voor W. Routledge Swansea City
67' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor C. Evans Swansea City
72' Wissel Swansea City Wissel J. Bidwell voor C. Evans Swansea City
74' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor L. Norris Stevenage
76' Wissel Stevenage Wissel R. Vincelot voor J. Smith Stevenage
82' Penalty gemist Stevenage Penalty gemist L. Norris Stevenage
83' Wissel Swansea City Wissel O. Cooper voor J. Garrick Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Swansea City
Opstellingen Stevenage - Swansea City
De opstellingen van Stevenage en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Swansea City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.