Nabeschouwing Stockport County - Yeovil Town (3-2) (na verlenging) || FA Cup 2020/2021

Zondag 29 november 2020 - 14:30 uur



In de FA Cup 2020/2021 neemt Stockport County het zondag 29 november 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Yeovil Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgeley Park in Stockport.

Via de Stockport County - Yeovil Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stockport County - Yeovil Town (3-2) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Stockport County en Yeovil Town is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 3-2 overwinning voor Stockport County. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Stockport County dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Yeovil Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Warburton. Een benutte penalty van J. Rooney in de 41e minuut zorgde er even later voor dat Stockport County weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 69e minuut zette L. Wilkinson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Yeovil Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Palmer de 2-2 maakte voor Stockport County. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Stockport County dat in de 100e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Jennings de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Thomas Bramall af en was het Stockport County die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Stockport County - Yeovil Town
Goals
3
2
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
1
2
Schoten op doel
1
2
Corners
11
6
Wissels
3
1
LIVE Stockport County - Yeovil Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stockport County - Yeovil Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt M. Warburton met assist van J. Quigley Yeovil Town 0-1
41' Penalty Stockport County Penalty J. Rooney Stockport County 1-1
51' Gele kaart Yeovil Town Gele kaart voor A. Bradley Yeovil Town
69' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt L. Wilkinson met assist van M. Warburton Yeovil Town 1-2
76' Doelpunt Stockport County Doelpunt A. Palmer Stockport County 2-2
100' Doelpunt Stockport County Doelpunt C. Jennings Stockport County 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Stockport County - Yeovil Town
Opstellingen Stockport County - Yeovil Town
De opstellingen van Stockport County en Yeovil Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stockport County gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Yeovil Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Basiselftal Stockport County
# Speler Pos.
1 Ben Hinchliffe K
5 Ashley Palmer V
4 Liam Hogan V
14 Mark Kitching V
15 Jamie Stott V
8 John Rooney M
18 Ryan Croasdale M
16 Jordan Keane M
7 Adam Thomas M
10 Conner Jennings A
19 Alex Reid A
Wissels Stockport County
# Speler Pos.
21 Joshua Barnes K
3 James Jennings V
6 Lois Maynard V
2 Sam Minihan V
11 Jordan Lee Raymond Williams M
9 Richie Bennett A
26 Louis Britton A
Formatie 4-3-3
Basiselftal Yeovil Town
# Speler Pos.
1 Adam Smith K
22 Charlie Lee V
3 Carl Dickinson V
6 Luke Wilkinson V
32 Joshua Staunton V
18 Albi Skendi M
27 Alex Bradley M
34 Chris Dagnall A
11 Matthew Warburton A
14 Courtney Duffus A
19 Joe Quigley A
Wissels Yeovil Town
# Speler Pos.
23 Harry Palmer K
2 Daniel Leadbitter V
5 Ryan Burke V
20 Alex Ryan John M
16 Gabriel Rogers M
10 Jimmy Dean Smith M
9 Rhys Murphy A
Voorbeschouwing Stockport County - Yeovil Town

Stockport County en Yeovil Town spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stockport County en Yeovil Town in de FA Cup vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stockport County. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Stockport County favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Yeovil Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Stockport County 2
Winst Yeovil Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 3

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Stockport County - Yeovil Town Opstelling Stockport County Opstelling Yeovil Town Live Stockport County - Yeovil Town Live Stockport County - Yeovil Town kijken Stockport County - Yeovil Town kijken Live Stockport County - Yeovil Town stream Stockport County - Yeovil Town Fox Sports Nabeschouwing Stockport County - Yeovil Town Uitslag Stockport County - Yeovil Town Statistieken Stockport County - Yeovil Town FA Cup 2020/2021 Stockport County - Yeovil Town wedden Stockport County - Yeovil Town gokken Stockport County - Yeovil Town Unibet