Nabeschouwing Stoke City - Leicester City (0-4) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Stoke City het zaterdag 9 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Leicester City (0-4)

Het FA Cup duel tussen Stoke City en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 0-4 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door J. Justin, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. Leicester City vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Albrighton op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Leicester City, waarmee A. Perez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Leicester City in de 81e minuut, nadat H. Barnes de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Leicester City.

LIVE Stoke City - Leicester City 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Fofana Leicester City
34' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Justin met assist van D. Praet Leicester City 0-1
37' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor D. Batth Stoke City
59' Doelpunt Leicester City Doelpunt M. Albrighton met assist van Y. Tielemans Leicester City 0-2
65' Wissel Stoke City Wissel J. Thompson voor J. McClean Stoke City
65' Wissel Stoke City Wissel N. Collins voor T. Smith Stoke City
65' Wissel Stoke City Wissel R. Matondo voor D. Batth Stoke City
79' Doelpunt Leicester City Doelpunt A. Perez met assist van T. Castagne Leicester City 0-3
80' Wissel Leicester City Wissel C. Soyuncu voor W. Fofana Leicester City
81' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Barnes Leicester City 0-4
82' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor H. Barnes Leicester City
90' Wissel Leicester City Wissel N. Mendy voor D. Praet Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Leicester City
Opstellingen Stoke City - Leicester City
De opstellingen van Stoke City en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.