Nabeschouwing Swindon Town - Darlington (1-2) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 7 november 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Swindon Town het zaterdag 7 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Darlington. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Darlington live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Darlington (1-2)

Het FA Cup duel tussen Swindon Town en Darlington is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 1-2 overwinning voor Darlington. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Campbell, waarmee Darlington met 0-1 de leiding nam. Swindon Town kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Pitman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette A. Campbell zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Darlington de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Declan Bourne, waardoor Darlington een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Swindon Town - Darlington 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Darlington teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Darlington Doelpunt A. Campbell Darlington 0-1
41' Doelpunt Swindon Town Doelpunt B. Pitman Swindon Town 1-1
51' Gele kaart Darlington Gele kaart voor B. Hedley Darlington
51' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Grounds Swindon Town
60' Doelpunt Darlington Doelpunt A. Campbell Darlington 1-2
66' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor J. Payne Swindon Town
77' Wissel Swindon Town Wissel R. Hunt voor J. Stevens Swindon Town
79' Wissel Darlington Wissel D. Atkinson voor O. Holness Darlington
82' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor E. Iandolo Swindon Town
82' Gele kaart Darlington Gele kaart voor N. Hunt Darlington
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Darlington
Opstellingen Swindon Town - Darlington
De opstellingen van Swindon Town en Darlington zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.