Nabeschouwing Torquay United - Crawley Town (5-6) (na verlenging) || FA Cup 2020/2021

Zondag 8 november 2020 - 13:45 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Torquay United het zondag 8 november 2020 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Crawley Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Plainmoor Ground in Torquay.

Via de Torquay United - Crawley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torquay United - Crawley Town (5-6) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Torquay United en Crawley Town is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 5-6 overwinning voor Crawley Town. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Crawley Town dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Nemane, waarmee Torquay United met 1-0 de leiding nam. Torquay United vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Whitfield op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Crawley Town vervolgens op 2-1. Het was T. Nichols die vanaf 11 meter wist te scoren in de 83e minuut. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen M. Watters in de 104e minuut de 2-2 maakte namens Crawley Town. Torquay United leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 108 minuten op voorsprong na een goal van J. Umerah: 3-2. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 111e minuut was het J. Tunnicliffe die Crawley Town weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Torquay United om te scoren. Kort voor tijd in de 102e minuut zette A. Hall de stand op 4-3. Hierdoor ging de wedstrijd nog een spannende slotfase tegemoed. In de 107e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door A. Hall van Torquay United die daarmee tekende voor de 5-3. In de 108e minuut en werd het 5-4 via T. Nichols speler Crawley Town. Hiermee hield het nog steeds niet op. Uiteindelijk zouden er nog 2 doelpunten gemaakt worden in deze zeer productieve wedstrijd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Charles Breakspear af en was het Crawley Town die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 5-6 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Torquay United - Crawley Town
5
6
LIVE Torquay United - Crawley Town 5-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torquay United - Crawley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Torquay United Doelpunt A. Nemane Torquay United 1-0
24' Doelpunt Torquay United Doelpunt B. Whitfield met assist van A. Nemane Torquay United 2-0
27' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor T. Craig Crawley Town
64' Wissel Crawley Town Wissel S. Nelson voor T. McGill Crawley Town
66' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor T. Nichols Crawley Town
73' Wissel Crawley Town Wissel M. Watters voor T. Frost Crawley Town
80' Gele kaart Torquay United Gele kaart voor D. Wright Torquay United
81' Wissel Crawley Town Wissel T. Allarakhia voor J. Powell Crawley Town
83' Penalty Crawley Town Penalty T. Nichols Crawley Town 2-1
84' Wissel Torquay United Wissel A. Little voor C. Lemonheigh-Evans Torquay United
84' Wissel Torquay United Wissel J. Umerah voor D. Wright Torquay United
94' Wissel Torquay United Wissel G. Warren voor A. Nemane Torquay United
99' Gele kaart Torquay United Gele kaart voor A. Little Torquay United
104' Doelpunt Crawley Town Doelpunt M. Watters met assist van T. Nichols Crawley Town 2-2
108' Doelpunt Torquay United Doelpunt J. Umerah Torquay United 3-2
111' Doelpunt Crawley Town Doelpunt J. Tunnicliffe met assist van A. Nadesan Crawley Town 3-3
102' Penalty Torquay United Penalty A. Hall Torquay United 4-3
103' Wissel Crawley Town Wissel S. Ashford voor D. Bulman Crawley Town
104' Gele kaart Torquay United Gele kaart voor B. Wynter Torquay United
107' Penalty Torquay United Penalty A. Hall Torquay United 5-3
108' Doelpunt Crawley Town Doelpunt T. Nichols Crawley Town 5-4
109' Gele kaart Torquay United Gele kaart voor B. Waters Torquay United
109' Wissel Torquay United Wissel B. Waters voor B. Whitfield Torquay United
112' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor S. Ashford Crawley Town
113' Doelpunt Crawley Town Doelpunt T. Nichols met assist van T. Allarakhia Crawley Town 5-5
118' Doelpunt Crawley Town Doelpunt A. Nadesan met assist van T. Nichols Crawley Town 5-6
Video hoogtepunten en samenvatting Torquay United - Crawley Town
Opstellingen Torquay United - Crawley Town
De opstellingen van Torquay United en Crawley Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.