Nabeschouwing Tranmere Rovers - Accrington Stanley (2-1) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 7 november 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Tranmere Rovers het zaterdag 7 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Tranmere Rovers - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tranmere Rovers - Accrington Stanley (2-1)

Het FA Cup duel tussen Tranmere Rovers en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tranmere Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Blackett-Taylor, waarmee Tranmere Rovers met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Bishop, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette P. Clarke zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Tranmere Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Graham Salisbury, waardoor Tranmere Rovers een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Tranmere Rovers - Accrington Stanley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tranmere Rovers - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Tranmere Rovers Wissel O. Khan voor P. Lewis Tranmere Rovers
13' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt C. Blackett-Taylor Tranmere Rovers 1-0
24' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop Accrington Stanley 1-1
61' Wissel Tranmere Rovers Wissel K. Woolery voor C. Blackett-Taylor Tranmere Rovers
64' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Butcher Accrington Stanley
72' Wissel Accrington Stanley Wissel T. Allan voor D. Charles Accrington Stanley
83' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt P. Clarke Tranmere Rovers 2-1
87' Wissel Accrington Stanley Wissel T. Uwakwe voor J. Pritchard Accrington Stanley
87' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Cassidy voor S. Conneely Accrington Stanley
88' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Burgess Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Tranmere Rovers - Accrington Stanley
Opstellingen Tranmere Rovers - Accrington Stanley
De opstellingen van Tranmere Rovers en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.