Nabeschouwing Tranmere Rovers - Brackley Town (1-0) || FA Cup 2020/2021

Vrijdag 27 november 2020 - 20:55 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Tranmere Rovers het vrijdag 27 november 2020 om 20:55 uur in eigen huis op tegen Brackley Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Tranmere Rovers - Brackley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tranmere Rovers - Brackley Town (1-0)

Het FA Cup duel tussen Tranmere Rovers en Brackley Town is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 1-0 overwinning voor Tranmere Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door K. Woolery, waarmee Tranmere Rovers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Tranmere Rovers uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Tranmere Rovers - Brackley Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tranmere Rovers - Brackley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Tranmere Rovers Wissel P. Lewis voor L. Feeney Tranmere Rovers
60' Wissel Tranmere Rovers Wissel K. Woolery voor O. Khan Tranmere Rovers
67' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt K. Woolery met assist van K. Morris Tranmere Rovers 1-0
71' Wissel Brackley Town Wissel W. York voor T. Mitford Brackley Town
77' Wissel Brackley Town Wissel A. Chambers voor C. Franklin Brackley Town
82' Wissel Tranmere Rovers Wissel D. Lloyd-McGoldrick voor C. Blackett-Taylor Tranmere Rovers
94' Wissel Brackley Town Wissel H. Flowers voor E. Coleman Brackley Town
Video hoogtepunten en samenvatting Tranmere Rovers - Brackley Town
Opstellingen Tranmere Rovers - Brackley Town
De opstellingen van Tranmere Rovers en Brackley Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tranmere Rovers gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Brackley Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.