Nabeschouwing Walsall - Bristol Rovers (1-2) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 7 november 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Walsall het zaterdag 7 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Banks's Stadium (Walsall, West Midlands) in Walsall, West Midlands.

Via de Walsall - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Bristol Rovers (1-2)

Het FA Cup duel tussen Walsall en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door J. Baldwin, waarmee Bristol Rovers met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Hanlan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Walsall de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Lavery. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Walsall kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ross Joyce, waardoor Bristol Rovers een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Walsall - Bristol Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Walsall Gele kaart voor Z. Jules Walsall
33' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Baldwin Bristol Rovers 0-1
38' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt B. Hanlan Bristol Rovers 0-2
47' Gele kaart Walsall Gele kaart voor A. Bates Walsall
47' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Kilgour Bristol Rovers
58' Wissel Walsall Wissel C. Cockerill-Mollett voor M. Sadler Walsall
58' Wissel Walsall Wissel A. Bates voor S. Sinclair Walsall
63' Wissel Walsall Wissel J. Scrimshaw voor E. Adebayo Walsall
73' Wissel Bristol Rovers Wissel B. Liddle voor E. Upson Bristol Rovers
76' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Hare voor S. Nicholson Bristol Rovers
87' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Grant voor Z. Westbrooke Bristol Rovers
87' Doelpunt Walsall Doelpunt C. Lavery Walsall 1-2
94' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Jaakkola Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Bristol Rovers
Opstellingen Walsall - Bristol Rovers
De opstellingen van Walsall en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.