Nabeschouwing Wealdstone - Hayes & Yeading United (0-2) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Wealdstone het zaterdag 24 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hayes & Yeading United. De wedstrijd wordt gespeeld in Grosvenor Vale in Ruislip.

Via de Wealdstone - Hayes & Yeading United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wealdstone - Hayes & Yeading United (0-2)

Het FA Cup duel tussen Wealdstone en Hayes & Yeading United is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hayes & Yeading United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door F. Amartey, waarmee Hayes & Yeading United met 0-1 de leiding nam. In de 50e minuut moest C. Wakefield van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Wealdstone verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Hayes & Yeading United via een goal van O. Rowe in de 62e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Hayes & Yeading United.

LIVE Wealdstone - Hayes & Yeading United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wealdstone - Hayes & Yeading United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Hayes & Yeading United Doelpunt F. Amartey Hayes & Yeading United 0-1
50' Rode kaart Wealdstone Rode kaart voor C. Wakefield Wealdstone
62' Doelpunt Hayes & Yeading United Doelpunt O. Rowe Hayes & Yeading United 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wealdstone - Hayes & Yeading United
Opstellingen Wealdstone - Hayes & Yeading United

Voorbeschouwing Wealdstone - Hayes & Yeading United

Wealdstone en Hayes & Yeading United spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wealdstone en Hayes & Yeading United elkaar treffen in de FA Cup.