Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace (1-0) || FA Cup 2020/2021

Vrijdag 8 januari 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Wolverhampton Wanderers het vrijdag 8 januari 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace (1-0)

Het FA Cup duel tussen Wolverhampton Wanderers en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Traore, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Wolverhampton Wanderers dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt A. Traore met assist van R. Neves Wolverhampton Wanderers 1-0
46' Wissel Crystal Palace Wissel C. Kouyate voor M. Sakho Crystal Palace
62' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. McCarthy Crystal Palace
66' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Ait Nouri Wolverhampton Wanderers
69' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
70' Wissel Crystal Palace Wissel W. Zaha voor C. Benteke Crystal Palace
70' Wissel Crystal Palace Wissel T. Mitchell voor J. McCarthy Crystal Palace
78' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor F. Silva Wolverhampton Wanderers
85' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers
85' Wissel Crystal Palace Wissel A. Townsend voor M. Batshuayi Crystal Palace
85' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel K. Hoever voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.