Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Preston North End (4-1) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 9 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Preston North End (4-1)

Het FA Cup duel tussen Wycombe Wanderers en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 4-1 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wycombe Wanderers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van F. Onyedinma. Een penalty zorgde er later in de 9e minuut voor dat Wycombe Wanderers via J. Jacobson op 2-0 kwam te staan. In de 25e minuut volgde een derde treffer van Wycombe Wanderers, waarmee J. Knight zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

E. Riis zette Preston North End even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Steve Martin toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 82e minuut wist A. Samuel namens Wycombe Wanderers de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Steve Martin en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Wycombe Wanderers - Preston North End 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt F. Onyedinma met assist van A. Muskwe Wycombe Wanderers 1-0
9' Penalty Wycombe Wanderers Penalty J. Jacobson Wycombe Wanderers 2-0
25' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Knight met assist van J. McCarthy Wycombe Wanderers 3-0
42' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor R. Allsop Wycombe Wanderers
43' Penalty Preston North End Penalty E. Riis Preston North End 3-1
46' Wissel Preston North End Wissel P. Huntington voor J. Earl Preston North End
46' Wissel Preston North End Wissel A. Browne voor T. Bayliss Preston North End
57' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
61' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Horgan Wycombe Wanderers
64' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Adeniran Wycombe Wanderers
66' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Gape voor D. Adeniran Wycombe Wanderers
74' Wissel Preston North End Wissel D. Fisher voor J. Rafferty Preston North End
75' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor J. Molumby Preston North End
75' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Samuel voor A. Muskwe Wycombe Wanderers
76' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor U. Ikpeazu Wycombe Wanderers
82' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Samuel met assist van D. Horgan Wycombe Wanderers 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Preston North End
Opstellingen Wycombe Wanderers - Preston North End
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.