Nabeschouwing Yeovil Town - Dover Athletic (3-3) (7-6 na strafschoppen) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Yeovil Town het zaterdag 24 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dover Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Huish Park Stadium in Yeovil.

Via de Yeovil Town - Dover Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeovil Town - Dover Athletic (3-3) (7-6 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Yeovil Town en Dover Athletic is onder leiding van scheidsrechter Daniel Lamport geëindigd in een overwinning voor Yeovil Town. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 3-3 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Yeovil Town het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 7-6 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Murphy, waarmee Yeovil Town met 1-0 de leiding nam. Yeovil Town vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Murphy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist Dover Athletic de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Collins.

Na 44 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Collins de 2-2 maakte voor Dover Athletic. Yeovil Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 48 minuten op voorsprong na een goal van J. Quigley: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Dover Athletic. In de 63e minuut was het T. Bramble die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 7-6 score in het voordeel van Yeovil Town, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Yeovil Town - Dover Athletic 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeovil Town - Dover Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt R. Murphy Yeovil Town 1-0
30' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt R. Murphy Yeovil Town 2-0
40' Doelpunt Dover Athletic Doelpunt L. Collins Dover Athletic 2-1
44' Doelpunt Dover Athletic Doelpunt L. Collins Dover Athletic 2-2
48' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt J. Quigley Yeovil Town 3-2
60' Wissel Dover Athletic Wissel O. Gobern voor B. Hinchiri Dover Athletic
63' Doelpunt Dover Athletic Doelpunt T. Bramble Dover Athletic 3-3
67' Wissel Yeovil Town Wissel M. Worthington voor L. DAth Yeovil Town
67' Wissel Dover Athletic Wissel A. Azeez voor A. Rose Dover Athletic
67' Wissel Dover Athletic Wissel S. Rigg voor L. Collins Dover Athletic
86' Wissel Yeovil Town Wissel J. Smith voor C. Lee Yeovil Town
86' Wissel Yeovil Town Wissel R. Burke voor G. Rogers Yeovil Town
4' Penalty gescoord in shootout Yeovil Town Penalty gescoord in shootout C. Dickinson Yeovil Town 4-3
4' Penalty gescoord in shootout Dover Athletic Penalty gescoord in shootout K. Cumberbatch Dover Athletic 4-4
5' Penalty gescoord in shootout Yeovil Town Penalty gescoord in shootout R. Murphy Yeovil Town 5-4
5' Penalty gescoord in shootout Dover Athletic Penalty gescoord in shootout J. E. Bramble T. Dover Athletic 5-5
6' Penalty gescoord in shootout Yeovil Town Penalty gescoord in shootout R. Burke Yeovil Town 6-5
6' Penalty gescoord in shootout Dover Athletic Penalty gescoord in shootout S. Rigg Dover Athletic 6-6
7' Penalty gescoord in shootout Yeovil Town Penalty gescoord in shootout M. Worthington Yeovil Town 7-6
7' Penalty gemist in shootout Dover Athletic Penalty gemist in shootout M. Wratten Dover Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Yeovil Town - Dover Athletic
Opstellingen Yeovil Town - Dover Athletic
De opstellingen van Yeovil Town en Dover Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.