Nabeschouwing Bahrain - Cape Verde Islands (1-2) || Vriendschappelijk internationaal

Vrijdag 23 september 2022 - 17:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal neemt Bahrain het vrijdag 23 september 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Cape Verde Islands. De wedstrijd wordt gespeeld in Stād al-Bahrayn al-Watanī in Riffa.

Via de Bahrain - Cape Verde Islands live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bahrain - Cape Verde Islands (1-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Bahrain en Cape Verde Islands is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cape Verde Islands. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van zette Cape Verde Islands op een 0-1 voorsprong in de 12e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van A. Haram in de 29e minuut zorgde er even later voor dat Bahrain weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 55e minuut zette R. Mendes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cape Verde Islands de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 80e minuut werd van Bahrain met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bahrain het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Cape Verde Islands dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bahrain - Cape Verde Islands
Goals
1
2
Balbezit
45%
55%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
8
9
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
95
115
Gevaarlijke aanvallen
51
50
Corners
3
2
Wissels
6
6
LIVE Bahrain - Cape Verde Islands 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bahrain - Cape Verde Islands teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Bahrain Gele kaart voor H. Al-Shamsan Bahrain
12' Eigen doelpunt Cape Verde Islands Eigen doelpunt Cape Verde Islands 0-1
15' Gele kaart Bahrain Gele kaart voor A. Haram Bahrain
29' Penalty Bahrain Penalty A. Haram Bahrain 1-1
51' Gele kaart Bahrain Gele kaart voor Bahrain
55' Doelpunt Cape Verde Islands Doelpunt R. Mendes Cape Verde Islands 1-2
78' Gele kaart Cape Verde Islands Gele kaart voor Cape Verde Islands
80' Rode kaart Bahrain Rode kaart voor Bahrain
80' Gele kaart Bahrain Gele kaart voor Bahrain
80' Gele kaart Bahrain Gele kaart voor Bahrain
Video hoogtepunten en samenvatting Bahrain - Cape Verde Islands
Opstellingen Bahrain - Cape Verde Islands

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bahrain - Cape Verde Islands

Bahrain en Cape Verde Islands treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Bahrain en Cape Verde Islands elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Bahrain 0
Winst Cape Verde Islands 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Bahrain - Cape Verde Islands Opstelling Bahrain Opstelling Cape Verde Islands Live Bahrain - Cape Verde Islands Live Bahrain - Cape Verde Islands kijken Bahrain - Cape Verde Islands kijken Live Bahrain - Cape Verde Islands stream Bahrain - Cape Verde Islands Fox Sports Nabeschouwing Bahrain - Cape Verde Islands Uitslag Bahrain - Cape Verde Islands Statistieken Bahrain - Cape Verde Islands Vriendschappelijk internationaal 2022 Bahrain - Cape Verde Islands wedden Bahrain - Cape Verde Islands gokken Bahrain - Cape Verde Islands Unibet