Nabeschouwing Jordan - Syria (2-0) || Vriendschappelijk internationaal

Vrijdag 23 september 2022 - 20:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal neemt Jordan het vrijdag 23 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Syria. De wedstrijd wordt gespeeld in Amman International Stadium in Amman.

Via de Jordan - Syria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jordan - Syria (2-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Jordan en Syria is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Jordan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door A. Samir, waarmee Jordan met 1-0 de leiding nam. Jordan vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Al Naimat op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Jordan.

Wedstrijdstatistieken Jordan - Syria
Goals
2
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
73
73
Gevaarlijke aanvallen
33
30
Corners
6
2
Wissels
5
4
LIVE Jordan - Syria 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jordan - Syria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Syria Gele kaart voor Syria
25' Doelpunt Jordan Doelpunt A. Samir Jordan 1-0
44' Doelpunt Jordan Doelpunt Y. Al Naimat Jordan 2-0
60' Gele kaart Jordan Gele kaart voor Jordan
66' Gele kaart Jordan Gele kaart voor Jordan
76' Gele kaart Jordan Gele kaart voor Jordan
92' Gele kaart Jordan Gele kaart voor Jordan
93' Gele kaart Syria Gele kaart voor Syria
Video hoogtepunten en samenvatting Jordan - Syria
Opstellingen Jordan - Syria

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jordan - Syria

Jordan en Syria treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2022.

De vorige ontmoeting tussen Jordan en Syria in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 16 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jordan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Jordan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Syria slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jordan 1
Winst Syria 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Jordan - Syria Opstelling Jordan Opstelling Syria Live Jordan - Syria Live Jordan - Syria kijken Jordan - Syria kijken Live Jordan - Syria stream Jordan - Syria Fox Sports Nabeschouwing Jordan - Syria Uitslag Jordan - Syria Statistieken Jordan - Syria Vriendschappelijk internationaal 2022 Jordan - Syria wedden Jordan - Syria gokken Jordan - Syria Unibet