Nabeschouwing Anderlecht - AS Eupen (2-1) || Jupiler Pro League

Zondag 27 januari 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Anderlecht het zondag 27 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Constant Vanden Stock in Brussels.

Via de Anderlecht - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - AS Eupen (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 2-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Fall, waarmee AS Eupen met 0-1 de leiding nam. Anderlecht kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Verschaeren, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette I. Santini zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Anderlecht de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexandre Boucaut, waardoor Anderlecht dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - AS Eupen
Goals
2
1
Gele kaarten
1
1
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
151
91
Gevaarlijke aanvallen
88
53
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Anderlecht - AS Eupen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Fall met assist van S. Gnaka AS Eupen 0-1
41' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Saelemaekers Anderlecht
46' Wissel Anderlecht Wissel P. Zulj voor Z. Bakkali Anderlecht
51' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Y. Verschaeren met assist van P. Zulj Anderlecht 1-1
65' Doelpunt Anderlecht Doelpunt I. Santini met assist van I. Obradović Anderlecht 2-1
67' Wissel AS Eupen Wissel D. Pollet voor D. Miličević AS Eupen
73' Wissel Anderlecht Wissel J. Doku voor A. Saelemaekers Anderlecht
79' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Castro-Montes AS Eupen
79' Wissel AS Eupen Wissel Y. Msakni voor Y. Toyokawa AS Eupen
84' Wissel Anderlecht Wissel K. Saief voor Y. Verschaeren Anderlecht
87' Wissel AS Eupen Wissel S. Essende voor S. Gnaka AS Eupen
Opstellingen Anderlecht - AS Eupen
De opstellingen van Anderlecht en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Fred Rutten
Wissels Anderlecht
# Speler Pos.
1 Frank Boeckx K
44 Antonio Milić V
4 Bubacarr Sanneh V
17 Sieben Dewaele M
27 Peter Zulj M
15 Kenny Saief M
49 Jeremy Doku A
38 Mohammed Dauda A
Formatie 4-2-3-1
Coach Claude Makélélé
Voorbeschouwing Anderlecht - AS Eupen

Anderlecht en AS Eupen treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Anderlecht en AS Eupen elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 0
Winst AS Eupen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 6e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Anderlecht - AS Eupen Opstelling Anderlecht Opstelling AS Eupen Live Anderlecht - AS Eupen Live Anderlecht - AS Eupen kijken Anderlecht - AS Eupen kijken Live Anderlecht - AS Eupen stream Anderlecht - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - AS Eupen Uitslag Anderlecht - AS Eupen Statistieken Anderlecht - AS Eupen Jupiler Pro League 2018/2019 Anderlecht - AS Eupen wedden Anderlecht - AS Eupen gokken Anderlecht - AS Eupen Unibet