Nabeschouwing Anderlecht - KV Oostende (5-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 14:30 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Anderlecht het zondag 5 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - KV Oostende (5-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Sébastien Delferière geëindigd in een 5-2 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door I. Santini, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Anderlecht vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Dimata op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist KV Oostende de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Guri.

I. Santini zette Anderlecht even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Sébastien Delferière toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 86e minuut nadat I. Santini namens Anderlecht de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 90e minuut was het L. Dimata van Anderlecht wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens KV Oostende mocht G. Milović in de 92e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sébastien Delferière bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Anderlecht.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - KV Oostende
Goals
5
2
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
2
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
54
39
Gevaarlijke aanvallen
32
16
Overtredingen
2
2
Corners
3
0
Wissels
2
2
LIVE Anderlecht - KV Oostende 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor I. Santini Anderlecht
46' Wissel Anderlecht Wissel H. Delcroix voor A. Milić Anderlecht
46' Doelpunt Anderlecht Doelpunt I. Santini met assist van E. Cobbaut Anderlecht 1-0
48' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor W. Faes KV Oostende
52' Doelpunt Anderlecht Doelpunt L. Dimata met assist van E. Makarenko Anderlecht 2-0
55' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
55' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor E. Makarenko Anderlecht
58' Doelpunt KV Oostende Doelpunt S. Guri met assist van B. Capon KV Oostende 2-1
75' Wissel Anderlecht Wissel K. Musona voor P. Gerkens Anderlecht
78' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor L. Ndenbe KV Oostende
83' Penalty Anderlecht Penalty I. Santini Anderlecht 3-1
85' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor J. Vanlerberghe KV Oostende
86' Doelpunt Anderlecht Doelpunt I. Santini met assist van K. Musona Anderlecht 4-1
90' Doelpunt Anderlecht Doelpunt L. Dimata met assist van A. Trebel Anderlecht 5-1
92' Doelpunt KV Oostende Doelpunt G. Milović met assist van K. Vandendriessche KV Oostende 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - KV Oostende
Opstellingen Anderlecht - KV Oostende
De opstellingen van Anderlecht en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Wissels Anderlecht
# Speler Pos.
1 Frank Boeckx K
42 Hannes Delcroix V
39 Edo Kayembe M
10 Ryota Morioka M
40 Francis Amuzu A
11 Knowledge Musona A
38 Mohammed Dauda A
48 Albert-Mboyo Sambi Lokonga A
Voorbeschouwing Anderlecht - KV Oostende

Anderlecht en KV Oostende treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sébastien Delferière en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 9
Winst KV Oostende 3
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 6e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Anderlecht - KV Oostende Opstelling Anderlecht Opstelling KV Oostende Live Anderlecht - KV Oostende Live Anderlecht - KV Oostende kijken Anderlecht - KV Oostende kijken Live Anderlecht - KV Oostende stream Anderlecht - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - KV Oostende Uitslag Anderlecht - KV Oostende Statistieken Anderlecht - KV Oostende Jupiler Pro League 2018/2019 Anderlecht - KV Oostende wedden Anderlecht - KV Oostende gokken Anderlecht - KV Oostende Unibet