Nabeschouwing Cercle Brugge - Genk (2-5) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Cercle Brugge het zondag 23 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Genk (2-5)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Genk is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 2-5 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Genk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Mæhle. Cercle Brugge kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Tormin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette L. Trossard zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Genk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Genk vergroot nadat Pozuelo de 1-3 wist te scoren. In de 58e minuut kwam Cercle Brugge weer dichterbij, nadat G. Bruno de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 79e minuut was het L. Trossard van Genk wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Genk mocht L. Trossard in de 82e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van Genk.

LIVE Cercle Brugge - Genk 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Genk Doelpunt J. Mæhle Genk 0-1
32' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt G. Tormin met assist van G. Bruno Cercle Brugge 1-1
34' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Lusamba Cercle Brugge
43' Doelpunt Genk Doelpunt L. Trossard met assist van J. Mæhle Genk 1-2
45' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Paintsil Genk
46' Wissel Genk Wissel B. Heynen voor R. Malinovskiy Genk
56' Doelpunt Genk Doelpunt Pozuelo met assist van J. Paintsil Genk 1-3
57' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Gakpé voor J. Omolo Cercle Brugge
58' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt G. Bruno met assist van A. Lusamba Cercle Brugge 2-3
62' Wissel Genk Wissel D. NDongala voor J. Paintsil Genk
67' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Bongiovanni voor I. Koné Cercle Brugge
77' Wissel Cercle Brugge Wissel D. De Belder voor G. Bruno Cercle Brugge
78' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Vuković Genk
79' Doelpunt Genk Doelpunt L. Trossard met assist van M. Samatta Genk 2-4
82' Doelpunt Genk Doelpunt L. Trossard met assist van S. Berge Genk 2-5
86' Wissel Genk Wissel Z. Gano voor M. Samatta Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Genk
Opstellingen Cercle Brugge - Genk
De opstellingen van Cercle Brugge en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.