Nabeschouwing Club Brugge - Royal Excel Mouscron (1-2) || Jupiler Pro League

Zondag 17 maart 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Club Brugge het zondag 17 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Royal Excel Mouscron (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 1-2 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door S. Amallah, waarmee Royal Excel Mouscron met 0-1 de leiding nam. Club Brugge kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Schrijvers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette N. Antonov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Royal Excel Mouscron de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wim Smet, waardoor Royal Excel Mouscron dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Royal Excel Mouscron
Goals
1
2
Gele kaarten
0
1
Aanvallen
149
165
Gevaarlijke aanvallen
76
86
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Club Brugge - Royal Excel Mouscron 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt S. Amallah met assist van M. Benson Royal Excel Mouscron 0-1
46' Wissel Club Brugge Wissel E. Dennis voor T. Vlietinck Club Brugge
69' Wissel Club Brugge Wissel A. Groeneveld voor K. Diatta Club Brugge
72' Doelpunt Club Brugge Doelpunt S. Schrijvers Club Brugge 1-1
77' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel G. Galitsios voor N. Dussenne Royal Excel Mouscron
79' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Vojvoda Royal Excel Mouscron
80' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Wesley Club Brugge
81' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt N. Antonov Royal Excel Mouscron 1-2
82' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Pierrot voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
87' Wissel Club Brugge Wissel J. Vossen voor M. Rits Club Brugge
88' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel D. Mohamed voor S. Amallah Royal Excel Mouscron
Opstellingen Club Brugge - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Club Brugge en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Royal Excel Mouscron zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Ivan Leko
Formatie 4-3-3
Coach Bernd Storck
Wissels Royal Excel Mouscron
# Speler Pos.
90 Vaso Vasić K
13 Giorgos Galitsios V
25 Christophe Diedhiou V
77 Mićo Kuzmanović M
11 Dimitri Mohamed M
26 Bilal Chibani M
23 Frantzdy Pierrot A
Voorbeschouwing Club Brugge - Royal Excel Mouscron

Club Brugge en Royal Excel Mouscron treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Club Brugge en Royal Excel Mouscron elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 0
Winst Royal Excel Mouscron 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 2e positie staat, terwijl we Royal Excel Mouscron terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Club Brugge - Royal Excel Mouscron Opstelling Club Brugge Opstelling Royal Excel Mouscron Live Club Brugge - Royal Excel Mouscron Live Club Brugge - Royal Excel Mouscron kijken Club Brugge - Royal Excel Mouscron kijken Live Club Brugge - Royal Excel Mouscron stream Club Brugge - Royal Excel Mouscron Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - Royal Excel Mouscron Uitslag Club Brugge - Royal Excel Mouscron Statistieken Club Brugge - Royal Excel Mouscron Jupiler Pro League 2018/2019 Club Brugge - Royal Excel Mouscron wedden Club Brugge - Royal Excel Mouscron gokken Club Brugge - Royal Excel Mouscron Unibet