Nabeschouwing Club Brugge - Waasland-Beveren (1-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Vrijdag 19 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Club Brugge het vrijdag 19 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Waasland-Beveren (1-1)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Club Brugge en Waasland-Beveren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door H. Vanaken, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Vellios, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Club Brugge - Waasland-Beveren 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Verstraete Waasland-Beveren
46' Wissel Club Brugge Wissel E. Dennis voor A. Groeneveld Club Brugge
51' Wissel Waasland-Beveren Wissel K. Lulić voor F. Vanzo Waasland-Beveren
55' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken met assist van K. Rezaei Club Brugge 1-0
56' Wissel Club Brugge Wissel Wesley voor K. Rezaei Club Brugge
60' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt A. Vellios met assist van N. Ampomah Waasland-Beveren 1-1
71' Wissel Club Brugge Wissel T. Vlietinck voor Clinton Mata Club Brugge
91' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Schrijvers voor B. Badibanga Waasland-Beveren
93' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Sahlquist voor A. Vellios Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Waasland-Beveren
Opstellingen Club Brugge - Waasland-Beveren
De opstellingen van Club Brugge en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge - Waasland-Beveren

Club Brugge en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 9
Winst Waasland-Beveren 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 2e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 13e plaats.