Nabeschouwing Genk - Antwerp (0-0) || Jupiler Pro League

Zondag 24 februari 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Genk het zondag 24 februari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Antwerp (0-0)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Genk en Antwerp geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Genk dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Genk, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Lawrence Visser niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genk - Antwerp
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
13
6
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
142
121
Gevaarlijke aanvallen
99
48
Overtredingen
15
15
Buitenspel
0
1
Corners
10
2
Wissels
2
1
LIVE Genk - Antwerp 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
62' Wissel Genk Wissel J. Ito voor L. Trossard Genk
73' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor G. Hairemans Antwerp
74' Wissel Genk Wissel J. Paintsil voor D. NDongala Genk
80' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor W. Owusu Antwerp
83' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Aidoo Genk
84' Wissel Antwerp Wissel David Simão voor L. Refaelov Antwerp
89' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Mbokani Antwerp
91' Gele kaart Genk Gele kaart voor B. Heynen Genk
92' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Arslanagic Antwerp
Opstellingen Genk - Antwerp
De opstellingen van Genk en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Genk - Antwerp

Genk en Antwerp treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genk en Antwerp elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Genk 0
Winst Antwerp 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 1e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Genk - Antwerp Opstelling Genk Opstelling Antwerp Live Genk - Antwerp Live Genk - Antwerp kijken Genk - Antwerp kijken Live Genk - Antwerp stream Genk - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Genk - Antwerp Uitslag Genk - Antwerp Statistieken Genk - Antwerp Jupiler Pro League 2018/2019 Genk - Antwerp wedden Genk - Antwerp gokken Genk - Antwerp Unibet