Nabeschouwing Gent - Sint-Truiden (1-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Gent het zondag 16 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Sint-Truiden (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. De Sart, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Gent kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Bronn, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette D. Kamada zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sint-Truiden de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 86e minuut moest Sint-Truiden verder met een man minder, nadat R. Bezus een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jan Boterberg, waardoor Sint-Truiden dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gent - Sint-Truiden 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor R. Bezus Sint-Truiden
21' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. De Sart met assist van Cristian Ceballos Sint-Truiden 0-1
35' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Jorge Teixeira Sint-Truiden
44' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Verstraete Gent
46' Wissel Gent Wissel D. Bronn voor A. Souquet Gent
51' Doelpunt Gent Doelpunt D. Bronn met assist van N. Asare Gent 1-1
60' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Kamada voor E. Acolatse Sint-Truiden
64' Wissel Gent Wissel P. Azango voor A. Koita Gent
67' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
74' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Nazon voor Cristian Ceballos Sint-Truiden
76' Wissel Gent Wissel J. David voor R. Yaremchuk Gent
80' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada met assist van R. Bezus Sint-Truiden 1-2
86' Tweede gele kaart Sint-Truiden Tweede gele kaart voor R. Bezus Sint-Truiden
93' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Endo voor Y. Boli Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Sint-Truiden
Opstellingen Gent - Sint-Truiden
De opstellingen van Gent en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.