Nabeschouwing KV Oostende - AS Eupen (1-1) || Jupiler Pro League

Zaterdag 16 februari 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt KV Oostende het zaterdag 16 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Versluys Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - AS Eupen (1-1)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen KV Oostende en AS Eupen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door R. DHaese, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. AS Eupen kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. Toyokawa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 82e minuut kreeg C. Keita van AS Eupen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en AS Eupen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - AS Eupen
Goals
1
1
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
105
103
Gevaarlijke aanvallen
73
68
Overtredingen
26
16
Buitenspel
2
2
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE KV Oostende - AS Eupen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt KV Oostende Doelpunt R. DHaese met assist van Ž. Tomašević KV Oostende 1-0
45' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor C. Keita AS Eupen
57' Wissel AS Eupen Wissel N. Schouterden voor D. Pollet AS Eupen
59' Wissel KV Oostende Wissel Fernando Canesin voor A. Nkaka KV Oostende
69' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Nastić KV Oostende
70' Wissel KV Oostende Wissel K. Vandendriessche voor J. Vanlerberghe KV Oostende
77' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Y. Toyokawa met assist van M. Fall AS Eupen 1-1
78' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor R. DHaese KV Oostende
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
81' Wissel AS Eupen Wissel S. Essende voor Y. Toyokawa AS Eupen
82' Tweede gele kaart AS Eupen Tweede gele kaart voor C. Keita AS Eupen
87' Wissel AS Eupen Wissel J. Lotiès voor M. Fall AS Eupen
Opstellingen KV Oostende - AS Eupen
De opstellingen van KV Oostende en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Gert Verheyen
Formatie 4-2-3-1
Coach Claude Makélélé
Voorbeschouwing KV Oostende - AS Eupen

KV Oostende en AS Eupen treffen elkaar in de 26e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KV Oostende en AS Eupen elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 0
Winst AS Eupen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 14e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
KV Oostende - AS Eupen Opstelling KV Oostende Opstelling AS Eupen Live KV Oostende - AS Eupen Live KV Oostende - AS Eupen kijken KV Oostende - AS Eupen kijken Live KV Oostende - AS Eupen stream KV Oostende - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - AS Eupen Uitslag KV Oostende - AS Eupen Statistieken KV Oostende - AS Eupen Jupiler Pro League 2018/2019 KV Oostende - AS Eupen wedden KV Oostende - AS Eupen gokken KV Oostende - AS Eupen Unibet