Nabeschouwing KV Oostende - Lokeren (1-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt KV Oostende het zaterdag 8 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Lokeren (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 1-0 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door Fernando Canesin, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name KV Oostende dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor KV Oostende uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE KV Oostende - Lokeren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Lokeren Wissel M. Tičinović voor G. Hupperts Lokeren
60' Wissel Lokeren Wissel A. Benchaib voor J. Rassoul Lokeren
65' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Ž. Tomašević KV Oostende
68' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Skúlason Lokeren
69' Wissel KV Oostende Wissel J. Bataille voor I. Boonen KV Oostende
72' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Fernando Canesin met assist van R. Zivkovic KV Oostende 1-0
79' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor R. Zivkovic KV Oostende
81' Wissel Lokeren Wissel A. Saroka voor A. Skúlason Lokeren
83' Wissel KV Oostende Wissel G. Milović voor S. Coopman KV Oostende
85' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Mirić Lokeren
85' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tičinović Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Lokeren
Opstellingen KV Oostende - Lokeren
De opstellingen van KV Oostende en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokeren zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing KV Oostende - Lokeren

KV Oostende en Lokeren treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 7 keer wist de ploeg van KV Oostende te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor KV Oostende. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst KV Oostende 4
Winst Lokeren 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 12e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 16e plaats.