Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Antwerp (0-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 11 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Antwerp (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 66e minuut dacht Antwerp op voorsprong te komen via een doelpunt van Ivo Rodrigues. Helaas voor Antwerp werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 81 minuten was het W. Owusu die Antwerp op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bram Van Driessche, waardoor Antwerp de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Royal Excel Mouscron - Antwerp
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
2
13
Schoten op doel
0
5
Aanvallen
74
68
Gevaarlijke aanvallen
28
48
Corners
1
5
Wissels
2
2
LIVE Royal Excel Mouscron - Antwerp 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor Idrisa Sambú Royal Excel Mouscron
17' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Bolingi Antwerp
66' Doelpunt Antwerp Doelpunt Ivo Rodrigues met assist van E. Nazaryna Antwerp
78' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel S. Spahiu voor Y. Mbombo Royal Excel Mouscron
81' Doelpunt Antwerp Doelpunt W. Owusu met assist van S. Juklerød Antwerp 0-1
89' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Jelavić voor A. Katranis Royal Excel Mouscron
92' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Van Damme G. Hairemans Antwerp
93' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor W. Owusu Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Antwerp
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Antwerp
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Royal Excel Mouscron
# Speler Pos.
33 Jean Butez K
28 Jeremy Huyghebaert V
24 Nikola Gulan V
55 Luka Luković M
14 Sebastjan Spahiu M
77 Mićo Kuzmanović A
89 Mario Jelavić A
Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Antwerp

Royal Excel Mouscron en Antwerp treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Antwerp favoriet. 1 keer wist de ploeg van Royal Excel Mouscron te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Royal Excel Mouscron. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Royal Excel Mouscron 0
Winst Antwerp 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Royal Excel Mouscron op een 14e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Royal Excel Mouscron - Antwerp Opstelling Royal Excel Mouscron Opstelling Antwerp Live Royal Excel Mouscron - Antwerp Live Royal Excel Mouscron - Antwerp kijken Royal Excel Mouscron - Antwerp kijken Live Royal Excel Mouscron - Antwerp stream Royal Excel Mouscron - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Antwerp Uitslag Royal Excel Mouscron - Antwerp Statistieken Royal Excel Mouscron - Antwerp Jupiler Pro League 2018/2019 Royal Excel Mouscron - Antwerp wedden Royal Excel Mouscron - Antwerp gokken Royal Excel Mouscron - Antwerp Unibet