Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren (0-3) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 29 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 0-3 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Vellios, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. Royal Excel Mouscron kreeg via D. Mohamed in de 26e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Bert Put de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 39e werd de voorsprong voor Waasland-Beveren verdubbeld dankzij een doelpunt van J. Schryvers.

In de 74e minuut volgde een derde treffer van Waasland-Beveren, waarmee N. Ampomah zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Waasland-Beveren dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt A. Vellios met assist van A. Boljević Waasland-Beveren 0-1
26' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Massop Waasland-Beveren
26' Penalty gemist Royal Excel Mouscron Penalty gemist D. Mohamed Royal Excel Mouscron
30' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor N. Dussenne Royal Excel Mouscron
39' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. Schryvers Waasland-Beveren 0-2
45' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vellios Waasland-Beveren
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Leye voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel B. Godeau voor A. Katranis Royal Excel Mouscron
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Foulon voor A. Boljević Waasland-Beveren
56' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Boya Royal Excel Mouscron
68' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Benson voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel L. Verstraete voor D. Jubitana Waasland-Beveren
74' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt N. Ampomah met assist van L. Verstraete Waasland-Beveren 0-3
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. NDao voor N. Ampomah Waasland-Beveren
89' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. NDao Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.