Nabeschouwing Sint-Truiden - Kortrijk (0-0) || Jupiler Pro League

Zaterdag 22 december 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Sint-Truiden het zaterdag 22 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Kortrijk (0-0)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Sint-Truiden en Kortrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sint-Truiden en Kortrijk gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Kortrijk kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jan Boterberg niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Kortrijk
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
111
94
Gevaarlijke aanvallen
84
64
Overtredingen
15
16
Buitenspel
3
7
Corners
3
3
Wissels
2
3
LIVE Sint-Truiden - Kortrijk 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
18' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor I. Mboyo Kortrijk
61' Wissel Kortrijk Wissel Kanu voor I. Mboyo Kortrijk
68' Wissel Sint-Truiden Wissel A. De Sart voor R. Bezus Sint-Truiden
72' Wissel Kortrijk Wissel C. Lepoint voor B. Kumordzi Kortrijk
85' Wissel Kortrijk Wissel C. Charisis voor J. Stojanović Kortrijk
85' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor C. De Norre Sint-Truiden
Opstellingen Sint-Truiden - Kortrijk
De opstellingen van Sint-Truiden en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Marc Brys
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Kortrijk

Sint-Truiden en Kortrijk treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sint-Truiden en Kortrijk elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 0
Winst Kortrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 6e positie staat, terwijl we Kortrijk terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Kortrijk Opstelling Sint-Truiden Opstelling Kortrijk Live Sint-Truiden - Kortrijk Live Sint-Truiden - Kortrijk kijken Sint-Truiden - Kortrijk kijken Live Sint-Truiden - Kortrijk stream Sint-Truiden - Kortrijk Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Kortrijk Uitslag Sint-Truiden - Kortrijk Statistieken Sint-Truiden - Kortrijk Jupiler Pro League 2018/2019 Sint-Truiden - Kortrijk wedden Sint-Truiden - Kortrijk gokken Sint-Truiden - Kortrijk Unibet