Nabeschouwing Standard Luik - Club Brugge (3-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Standard Luik het zondag 7 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Club Brugge (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Bart Vertenten geëindigd in een 3-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door M. Carcela, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Standard Liège vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Emond op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van C. Luyindama zorgde ervoor dat Club Brugge in de 67e minuut op 2-1 kwam te staan.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Standard Liège vergroot nadat R. Marin de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Standard Luik.

LIVE Standard Luik - Club Brugge 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Carcela met assist van R. Marin Standard Liège 1-0
60' Wissel Club Brugge Wissel T. Vlietinck voor Clinton Mata Club Brugge
62' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond met assist van C. Fai Standard Liège 2-0
66' Wissel Club Brugge Wissel S. Schrijvers voor E. Dennis Club Brugge
67' Eigen doelpunt Club Brugge Eigen doelpunt C. Luyindama Club Brugge 2-1
74' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Mechele Club Brugge
79' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Marin met assist van M. Carcela Standard Liège 3-1
81' Wissel Club Brugge Wissel J. Vossen voor R. Vormer Club Brugge
83' Wissel Standard Liège Wissel U. Agbo voor P. MPoku Standard Liège
89' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Denswil Club Brugge
90' Wissel Standard Liège Wissel Z. Vanheusden voor R. Emond Standard Liège
94' Wissel Standard Liège Wissel W. Balikwisha voor M. Djenepo Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Club Brugge
Opstellingen Standard Luik - Club Brugge
De opstellingen van Standard Luik en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Standard Luik - Club Brugge

Standard Luik en Club Brugge treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bart Vertenten en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 13 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 14 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Standard Luik. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Standard Luik 11
Winst Club Brugge 14
Gelijkspel 12
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 6e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 1e plaats.