Nabeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi (0-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Standard Luik het zaterdag 15 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi (0-0)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Standard Luik en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor C. Fai van Standard Liège. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 95e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Standard Luik en Sporting Charleroi gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Lawrence Visser voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Standard Luik - Sporting Charleroi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
42' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
47' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Dessoleil Sporting Charleroi
63' Wissel Standard Liège Wissel M. Djenepo voor P. MPoku Standard Liège
63' Wissel Sporting Charleroi Wissel V. Osimhen voor J. Perbet Sporting Charleroi
68' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Diandy Sporting Charleroi
73' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor S. Bastien Standard Liège
76' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Carcela Standard Liège
83' Wissel Standard Liège Wissel Carlinhos voor R. Emond Standard Liège
83' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor M. Bruno Sporting Charleroi
87' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor N. Penneteau Sporting Charleroi
95' Tweede gele kaart Standard Liège Tweede gele kaart voor C. Fai Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Sporting Charleroi
Opstellingen Standard Luik - Sporting Charleroi
De opstellingen van Standard Luik en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi

Standard Luik en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Standard Luik 17
Winst Sporting Charleroi 5
Gelijkspel 7
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 6e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 10e plaats.