Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge (2-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Vrijdag 7 december 2018 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Waasland-Beveren het vrijdag 7 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 2-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door R. Vormer, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van F. Forte in de 75e minuut zorgde er even later voor dat Waasland-Beveren weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 76e minuut moest Club Brugge verder met een man minder nadat B. Poulain een rode kaart had gekregen.

Na 85 minuten was het S. Decarli die de bal in eigen doel werkte, waardoor Waasland-Beveren op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bram Van Driessche, waardoor Waasland-Beveren dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Club Brugge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer met assist van Wesley Club Brugge 0-1
59' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Decarli Club Brugge
62' Wissel Club Brugge Wissel M. Rits voor C. Ngonge Club Brugge
70' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Denswil Club Brugge
72' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Wesley Club Brugge
75' Penalty Waasland-Beveren Penalty F. Forte Waasland-Beveren 1-1
76' Rode kaart Club Brugge Rode kaart voor B. Poulain Club Brugge
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Vanzo voor K. Lulić Waasland-Beveren
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Vellios voor F. Forte Waasland-Beveren
85' Eigen doelpunt Waasland-Beveren Eigen doelpunt S. Decarli Waasland-Beveren 2-1
87' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Bizimana Waasland-Beveren
87' Wissel Club Brugge Wissel L. Openda voor M. Nakamba Club Brugge
90' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor N. Ampomah Waasland-Beveren
90' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor N. Ampomah Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Club Brugge
Opstellingen Waasland-Beveren - Club Brugge
De opstellingen van Waasland-Beveren en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.