Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (7-1) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zondag 30 augustus 2015 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Club Brugge het zondag 30 augustus 2015 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Club Brugge - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (7-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Standard Luik is geëindigd in een 7-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Diaby. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Club Brugge dat via R. Vormer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Santini dacht na 35 minuten te scoren voor Standard Liège, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 36e minuut scoorde Club Brugge via O. Oularé, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 37 minuten spelen wist Club Brugge via A. Diaby de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 71e minuut scoorde Claudemir namens Club Brugge. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 77e minuut leek A. Diaby te scoren voor Club Brugge, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 91e minuut leek A. Diaby te scoren voor Club Brugge, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Standard Luik
7
1
LIVE Club Brugge - Standard Luik 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Club Brugge Doelpunt A. Diaby met assist van Víctor Vázquez Club Brugge
22' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor E. Enoh Standard Liège
32' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer met assist van Ó. Duarte Club Brugge
35' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Santini met assist van M. Milec Standard Liège
36' Doelpunt Club Brugge Doelpunt O. Oularé Club Brugge
37' Doelpunt Club Brugge Doelpunt A. Diaby Club Brugge
46' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. De fauw Club Brugge
46' Wissel Standard Liège Wissel C. Fiore voor D. Arslanagic Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel R. Mmaee voor M. Yattara Standard Liège
58' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
62' Wissel Club Brugge Wissel T. Dierckx voor O. Oularé Club Brugge
66' Wissel Club Brugge Wissel B. Bolingoli Mbombo voor Víctor Vázquez Club Brugge
71' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Claudemir met assist van R. Vormer Club Brugge
75' Wissel Standard Liège Wissel J. De Sart voor I. Santini Standard Liège
77' Doelpunt Club Brugge Doelpunt A. Diaby met assist van T. Dierckx Club Brugge
78' Wissel Club Brugge Wissel T. Meunier voor R. Vormer Club Brugge
91' Doelpunt Club Brugge Doelpunt A. Diaby met assist van H. Vanaken Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Standard Luik
Opstellingen Club Brugge - Standard Luik

Voorbeschouwing Club Brugge - Standard Luik

Club Brugge en Standard Luik treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Standard Luik slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.