Nabeschouwing Kortrijk - Club Brugge (1-4) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zaterdag 26 december 2015 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Kortrijk het zaterdag 26 december 2015 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Club Brugge (1-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Club Brugge is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Izquierdo. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut moest A. Papazoglou van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kortrijk verder met een speler minder. Ž. Tomašević dacht na 27 minuten te scoren voor Kortrijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Club Brugge via H. Vanaken, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Club Brugge via A. Diaby de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut scoorde L. Refaelov namens Club Brugge. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Club Brugge
1
4
LIVE Kortrijk - Club Brugge 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Claudemir Club Brugge
11' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. Simons Club Brugge
14' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor G. De Mets Kortrijk
20' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Izquierdo Club Brugge
25' Rode kaart Kortrijk Rode kaart voor A. Papazoglou Kortrijk
25' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Vossen Club Brugge
27' Doelpunt Kortrijk Doelpunt Ž. Tomašević met assist van L. Van Eenoo Kortrijk
64' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken met assist van L. Refaelov Club Brugge
69' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Izquierdo Club Brugge
73' Wissel Club Brugge Wissel A. Diaby voor J. Vossen Club Brugge
78' Wissel Kortrijk Wissel S. Gigot voor A. Van Loo Kortrijk
78' Wissel Kortrijk Wissel M. Lallemand voor F. Boyer Kortrijk
78' Wissel Club Brugge Wissel T. Dierckx voor J. Izquierdo Club Brugge
81' Doelpunt Club Brugge Doelpunt A. Diaby met assist van T. Dierckx Club Brugge
82' Wissel Kortrijk Wissel T. Kiš voor L. Van Eenoo Kortrijk
84' Doelpunt Club Brugge Doelpunt L. Refaelov Club Brugge
92' Wissel Club Brugge Wissel J. Castelletto voor T. Simons Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Club Brugge
Opstellingen Kortrijk - Club Brugge

Voorbeschouwing Kortrijk - Club Brugge

Kortrijk en Club Brugge treffen elkaar in de 21e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 14 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 11 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Kortrijk. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.