Nabeschouwing Kortrijk - Westerlo (1-1) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zaterdag 6 februari 2016 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Kortrijk het zaterdag 6 februari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Westerlo (1-1)

De Jupiler Pro League 2015/2016 wedstrijd tussen Kortrijk en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 55e minuut dacht Kortrijk op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Rolland. Helaas voor Kortrijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Westerlo dat via F. Gounongbe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Westerlo
1
1
LIVE Kortrijk - Westerlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. De Ceulaer Westerlo
37' Wissel Kortrijk Wissel A. Papazoglou voor M. Chanot Kortrijk
55' Doelpunt Kortrijk Doelpunt E. Rolland Kortrijk
56' Wissel Kortrijk Wissel X. Mercier voor M. Olaitan Kortrijk
62' Wissel Westerlo Wissel R. Lecomte voor R. Henkens Westerlo
70' Wissel Westerlo Wissel M. Aoulad voor J. Molenberghs Westerlo
73' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor E. Rolland Kortrijk
74' Doelpunt Westerlo Doelpunt F. Gounongbe Westerlo
82' Wissel Westerlo Wissel A. Verschueren voor B. De Ceulaer Westerlo
85' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor G. De Mets Kortrijk
93' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor S. De Smet Kortrijk
92' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor A. Verschueren Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Westerlo
Opstellingen Kortrijk - Westerlo

Voorbeschouwing Kortrijk - Westerlo

Kortrijk en Westerlo treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Westerlo in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 oktober 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Kortrijk. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.