Nabeschouwing Mechelen - Genk (1-1) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zaterdag 23 januari 2016 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Mechelen het zaterdag 23 januari 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Genk (1-1)

De Jupiler Pro League 2015/2016 wedstrijd tussen Mechelen en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 47e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van S. De Petter. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Genk dat via C. Kabasele dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Genk
1
1
LIVE Mechelen - Genk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor L. Paulussen Mechelen
46' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor T. Matthys Mechelen
47' Doelpunt Mechelen Doelpunt S. De Petter met assist van L. Paulussen Mechelen
60' Gele kaart Genk Gele kaart voor T. Buffel Genk
63' Wissel Genk Wissel I. de Camargo voor N. Karelis Genk
63' Wissel Genk Wissel Y. Buyens voor R. Malinovskiy Genk
64' Gele kaart Genk Gele kaart voor Y. Buyens Genk
66' Wissel Mechelen Wissel Chen Xavier voor L. Paulussen Mechelen
74' Wissel Mechelen Wissel M. Rits voor E. Cocalić Mechelen
74' Wissel Genk Wissel L. Bailey voor Pozuelo Genk
75' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. De Petter Mechelen
81' Wissel Mechelen Wissel D. Veselinović voor N. Verdier Mechelen
87' Doelpunt Genk Doelpunt C. Kabasele met assist van L. Bailey Genk
87' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Chen Xavier Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Genk
Opstellingen Mechelen - Genk

Voorbeschouwing Mechelen - Genk

Mechelen en Genk treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 9 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Mechelen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.