Nabeschouwing Mechelen - Sporting Charleroi (2-3) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zaterdag 16 april 2016 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Mechelen het zaterdag 16 april 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Sporting Charleroi (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Sporting Charleroi is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Perbet. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Sporting Charleroi dat via D. NDongala dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Ninis dacht na 70 minuten te scoren voor Sporting Charleroi, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Mechelen via S. Hanni, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Mechelen via S. Hanni de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Sporting Charleroi
2
3
LIVE Mechelen - Sporting Charleroi 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt J. Perbet met assist van A. Baby Sporting Charleroi
20' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Clinton Mata Sporting Charleroi
40' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Javi Martos Sporting Charleroi
40' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Ninis voor C. Benavente Sporting Charleroi
42' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor U. Vitas Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel D. Veselinović voor G. Claes Mechelen
58' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Dessoleil Sporting Charleroi
60' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Bjelica Mechelen
64' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. NDongala Sporting Charleroi
68' Wissel Mechelen Wissel J. Vanlerberghe voor Chen Xavier Mechelen
70' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt S. Ninis Sporting Charleroi
76' Doelpunt Mechelen Doelpunt S. Hanni Mechelen
77' Wissel Mechelen Wissel R. Leal voor N. Verdier Mechelen
83' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Tainmont voor A. Baby Sporting Charleroi
85' Penalty Mechelen Penalty S. Hanni Mechelen
85' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Zajkov voor D. Dessoleil Sporting Charleroi
97' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor M. Rits Mechelen
97' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. NDongala Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Sporting Charleroi
Opstellingen Mechelen - Sporting Charleroi

Voorbeschouwing Mechelen - Sporting Charleroi

Mechelen en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Mechelen favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.