Nabeschouwing Mechelen - Zulte-Waregem (3-4) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zaterdag 24 oktober 2015 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Mechelen het zaterdag 24 oktober 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Mechelen - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Zulte-Waregem (3-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Zulte-Waregem is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van S. De Petter. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Zulte-Waregem dat via M. Thiam dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Hanni dacht na 35 minuten te scoren voor Mechelen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 44e minuut scoorde Zulte-Waregem via M. Baudry, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 50 minuten spelen wist Zulte-Waregem via S. De Ridder de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 66e minuut scoorde S. Hanni namens Mechelen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 70e minuut leek M. Thiam te scoren voor Zulte-Waregem, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Zulte-Waregem
3
4
LIVE Mechelen - Zulte-Waregem 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Mechelen Doelpunt S. De Petter met assist van D. Veselinović Mechelen
16' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Thiam Zulte-Waregem
26' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor T. Matthys Mechelen
28' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor C. DUlivo Zulte-Waregem
33' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. De Ridder Zulte-Waregem
35' Doelpunt Mechelen Doelpunt S. Hanni met assist van N. Verdier Mechelen
44' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Baudry Zulte-Waregem
50' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. De Ridder Zulte-Waregem
61' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor N. Verdier Mechelen
63' Wissel Mechelen Wissel L. Paulussen voor I. Cissé Mechelen
66' Doelpunt Mechelen Doelpunt S. Hanni Mechelen
67' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Buyl Zulte-Waregem
70' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Thiam met assist van K. Essikal Zulte-Waregem
74' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor C. Aneke Zulte-Waregem
77' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor M. Kosanović Mechelen
81' Wissel Zulte-Waregem Wissel O. Kaya voor A. Cordaro Zulte-Waregem
83' Wissel Mechelen Wissel R. Leal voor T. Matthys Mechelen
93' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Benteke voor S. Buyl Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Zulte-Waregem
Opstellingen Mechelen - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Mechelen - Zulte-Waregem

Mechelen en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 6 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Mechelen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.