Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Genk (0-1) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zaterdag 6 februari 2016 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 6 februari 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Genk (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Genk is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor E. Coulibaly van Royal Excel Mouscron. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 52e minuut het veld moest verlaten. In de 63e minuut was het Genk dat via T. Buffel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut moest Royal Excel Mouscron verder met een man minder nadat F. Mulić een rode kaart had gekregen. Het lukte Genk in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Royal Excel Mouscron - Genk
LIVE Royal Excel Mouscron - Genk 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor E. Coulibaly Royal Excel Mouscron
40' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Dewaest Genk
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Marković voor F. Marquet Royal Excel Mouscron
52' Tweede gele kaart Royal Excel Mouscron Tweede gele kaart voor E. Coulibaly Royal Excel Mouscron
58' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Oussalah voor A. Badri Royal Excel Mouscron
59' Wissel Genk Wissel R. Malinovskiy voor B. Kumordzi Genk
60' Gele kaart Genk Gele kaart voor R. Malinovskiy Genk
63' Doelpunt Genk Doelpunt T. Buffel met assist van N. Karelis Genk
67' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor T. Mézague Royal Excel Mouscron
68' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor T. Peyre Royal Excel Mouscron
71' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Mulić voor J. Michel Royal Excel Mouscron
73' Wissel Genk Wissel M. Samatta voor N. Karelis Genk
74' Rode kaart Royal Excel Mouscron Rode kaart voor F. Mulić Royal Excel Mouscron
85' Wissel Genk Wissel Y. Buyens voor N. Kebano Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Genk
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Genk

Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Genk

Royal Excel Mouscron en Genk treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 23 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Royal Excel Mouscron. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 2 keer wist de ploeg van Royal Excel Mouscron te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Royal Excel Mouscron. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.