Nabeschouwing Waasland-Beveren - Westerlo (2-2) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zaterdag 7 november 2015 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 7 november 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo.

Via de Waasland-Beveren - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Westerlo (2-2)

De Jupiler Pro League 2015/2016 wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 43e minuut dacht Westerlo op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Gounongbe. Helaas voor Westerlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Westerlo dat via F. Gounongbe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Langil dacht na 64 minuten te scoren voor Waasland-Beveren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Waasland-Beveren via Z. Gano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - Westerlo
2
2
LIVE Waasland-Beveren - Westerlo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor O. Myny Waasland-Beveren
17' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor G. Ruyssen Westerlo
20' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Jans Waasland-Beveren
21' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Schouterden Westerlo
43' Doelpunt Westerlo Doelpunt F. Gounongbe met assist van K. Hyland Westerlo
46' Wissel Westerlo Wissel R. Lecomte voor B. De Ceulaer Westerlo
57' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor F. Vanzo Waasland-Beveren
58' Doelpunt Westerlo Doelpunt F. Gounongbe met assist van N. Schouterden Westerlo
61' Wissel Waasland-Beveren Wissel L. Nabab voor M. Marić Waasland-Beveren
64' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt S. Langil Waasland-Beveren
69' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Hyland Westerlo
78' Wissel Westerlo Wissel E. Višņakovs voor F. Gounongbe Westerlo
88' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Z. Gano met assist van L. Nabab Waasland-Beveren
89' Wissel Westerlo Wissel J. Molenberghs voor N. Schouterden Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Westerlo
Opstellingen Waasland-Beveren - Westerlo

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Westerlo

Waasland-Beveren en Westerlo treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Westerlo in de Jupiler Pro League vond plaats op 5 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Waasland-Beveren favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Westerlo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.