Nabeschouwing Westerlo - Genk (0-0) || Jupiler Pro League 2015/2016

Vrijdag 11 december 2015 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Westerlo het vrijdag 11 december 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de Westerlo - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Genk (0-0)

De Jupiler Pro League 2015/2016 wedstrijd tussen Westerlo en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Genk
LIVE Westerlo - Genk 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Annys Westerlo
35' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Hyland Westerlo
38' Gele kaart Genk Gele kaart voor I. de Camargo Genk
66' Wissel Genk Wissel T. Okriashvili voor T. Buffel Genk
72' Wissel Westerlo Wissel J. Koffi voor M. Annys Westerlo
76' Wissel Genk Wissel B. Heynen voor S. Dewaest Genk
79' Wissel Genk Wissel Y. Buyens voor L. Bailey Genk
87' Wissel Westerlo Wissel N. Schouterden voor B. De Ceulaer Westerlo
92' Wissel Westerlo Wissel E. Višņakovs voor J. Molenberghs Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Genk
Opstellingen Westerlo - Genk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westerlo - Genk

Westerlo en Genk treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 10 keer wist de ploeg van Westerlo te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Westerlo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Westerlo 5
Winst Genk 10
Gelijkspel 4
Totaal 19
Tags
Westerlo - Genk Opstelling Westerlo Opstelling Genk Live Westerlo - Genk Live Westerlo - Genk kijken Westerlo - Genk kijken Live Westerlo - Genk stream Westerlo - Genk Fox Sports Nabeschouwing Westerlo - Genk Uitslag Westerlo - Genk Statistieken Westerlo - Genk Jupiler Pro League 2015/2016 Westerlo - Genk wedden Westerlo - Genk gokken Westerlo - Genk Unibet